Portfolio

LED2

Subtitle

Experience light

LED2 lighting je nova, rastuća kompanija u oblasti LED rasvete, sa sedištem u Bratislavi, Slovačka. Osnovana je 2018. godine i crpi svoje znanje iz više od 25 godina iskustva svojih osnivača.

• U kratkom vremenskom periodu, kompanija je stekla snažnu poziciju u industriji rasvete, uglavnom zahvaljujući svojim inovativnim proizvodima i individualnom pristupu prema partnerima. To se može potvrditi njihovim stalno rastućim portfoliom proizvoda i brojem realizacija na čehoslovačkom i evropskom tržištu.

• Od osnivanja, kompanija stalno traži inovacije u oblasti rasvete i donosi svojim kupcima najnovije trendove na tržištu. LED2 proizvodi su dostupni na više od 10 tržišta u Evropi.

Excellence of Lighting.

SLV zajedno kreiramo bolje osvetljenje

LED2 je asortiman profesionalne rasvete namenjene svim stručnjacima za osvetljenje koji traže visokoperformansne, pouzdane i dobro dizajnirane proizvode – kako estetski tako i tehnički. Ako ste arhitekta, dizajner enterijera ili dizajner osvetljenja, ovde ćete pronaći proizvode za domaćinstva, rezidencije, stanove, ali i za javne prostore, kao što su kancelarije, izložbeni prostori, prodavnice i mnogi drugi.