Portfolio

Philips

Philips nudi

Moderna rešenja osvetljenja.

Philips nudi kompletan asortiman proizvoda koji se sastoji od svetiljki za unutrašnje i spoljašnje osvetljenje, sijalica, kontrolera i predspojnih uređaja.
Pametni grad povezan pomoću Philips osvetljenja umanjuje potrošnju električne energije i smanjuje troškove održavanja, stilmuliše ekonomski razvoj i napredak i unapređuje živote građanja.
Optimizacija osvetljenja u poslovnim objektima pomoću pametnih međusobno povezanih Philips svetiljki kako bi se sačuvala električna energija, unapredila operaciona efikasnost, kao i poboljšala produktivnost radnika i njihov subjektivni ugođaj na radnom mestu.
Retail objekti pomoću adekvatnog Philips LED osvetljenja mogu pojačati identitet svog brenda, lakše prići potencijalnim kupcima i inspirisati ih na kupovinu, dok softverske aplikacije pomoću Philips IPS tehnologije mogu voditi kupce do artikala i personalizovati šoping iskustvo kupaca.
Dva najpoznatija Philips-ova portfolia koja su dostupna za poručivanje kod nas su: CoreLine i Ledinaire.
Philips CoreLine

Pravi profesionalci biraju Philips CoreLine za svaki projekat gde je osvetljenje bitno

Optimalno LED osvetljenje može transformisati objekat u nešto zaista jedinstveno i pretvoriti ga u mesto u kome će ljudi uživati. Dajte svojim klijentima taj “wow” momenat sa Philips CoreLine LED osvetljenjem, koje nudi širok aspekat visokokvalitetnog LED osvetljenja koje je postavilo standarde na tržištu. Kada je osvetljenje u pitanju, ništa ne prepuštajte slučaju.

Video CoreLine osvetljenje prezentacija

Funkcionalno, stilski i praktično rešenje za opremanje poslovnog prostora.

Philips CoreLine svetiljke koje garantuju kvalitet i jednostavnost instalacije

Inovativnost


CoreLine svetiljke su prve Interact Ready LED svetiljke i vrlo lako se upravlja njima pomoću intuitivne Interact Pro aplikacije i njenog kontrolnog panela.

Laka instalacija


Odličan dizajn CoreLine LED svetiljki omogućava laku zamenu postojećih svetiljki, bez potrebe za skupim prepravkama i dodatnim povezivanjem instalacija.

Visok kvalitet


U srcu CoreLine svetiljki je LED tehnologija. Njena dugotrajnost sigurno će ispuniti sva vaša očekivanja i obezbediti najbolje moguće rešenje osvetljenja.

Philips Ledinaire

Pravi profesionalci biraju Philips Ledinaire za svakodnevne izazove osvetljenja

Računajte na to da će LED svetiljke doneti baš ono što od njih i očekujete. Dobićete svetlosne performanse i rezultate koje očekujete od testiranih Philips komponenti koje se nalaze u svetiljkama i to po pristupačnoj ceni. Philips Ledinaire – je asortiman LED proizvoda od poverenja, kao što su: Ledinaire panel, Ledinaire downlight ili Ledinaire HighBay za svakodnevne poslove koji uključuju vrhunsko osvetljenje.

Philips Ledinaire video prezentacija

Philips Ledinaire dokazane performanse kojima verujete

Testirane komponente omogućavaju neverovatan životni vek i dugotrajne performanse

Poverenje


Dobijate uvek baš ono što vam treba i onaj kvalitet koji očekujete od Philips Ledinaire svetiljki i to je nešto na šta možete uvek da računate na svakom projektu.

Pouzdanost


Dokazan Philips kvalitet. Svaka komponenta je tesirana maksimalan broj puta kako bi se obezbedila dugotrajnost i pouzdanost Ledinaire svetiljki kroz njihov ceo radni vek.

Odnos cene i kvaliteta


Odlične performanse i rezultati ne dolaze po preskupim cenama, sa Philips Ledinaire svetiljkama, imate odličan odnos cene i kvaliteta sa liderom u LED tehnologiji.